Margus Hunt on Bengalsi senise hooaja suurim üllataja?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt on tänavu paremas hoos kui eales varem
Margus Hunt on tänavu paremas hoos kui eales varem Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengalsi hooaeg ameerika jalgpalli profiliigas NFL on alanud võidu ja kaotusega: kõigepealt alistati 23:22 New York Jets, seejärel jäädi 16:24 alla Pittsburgh Steelersile. Bengalsi kaitseliini kuuluv Margus Hunt on seni pälvinud palju kiidusõnu.

Klubi tegemisi kajastav portaal Cincyjungle on avaldanud mitu postitust, kus Hunti kiidetakse. «Niipalju, kui mina olen näinud, siis tunnen, et Margus Hunt on kõvasti arenenud,» arvab üks Bengalsi poolehoidja. Teine lisab: «Minu jaoks on Hunt selle hooaja suurim üllataja. Ta survestab vastaseid rohkem kui teised kaitseliini kuuluvad mehed. Lisaks on just tema üks põhjustest, miks meil õnnestus Jetsi võita. Ma ei tea, kuidas see juhtus - ilmselt ei näinud keegi seda juhtumas -, kuid tundub, et asjad loksuvad tema jaoks lõpuks paika.»

Jetsi vastu säras Hunt esmakordselt NFLis oma ülikooliaegse leivanumbri ehk löögi blokeerimisega. Hundil õnnestus takistada New Yorgi 22 jardi kauguselt sooritatud lööki, mis oleks vastastele toonud kolm punkti. Tagantjärele võib tõesti öelda, et nende punktidega oleks Jets napi kaotuse võiduks pööranud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles