Kontaveit alustas Hiina turniiri kindla võiduga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: SCANPIX

Anett Kontaveit (WTA 126.) alustas Guangzhous 226 750-dollarilise auhinnafondiga WTA-turniiri kindla võiduga, kui alistas Tšehhi tennisisti Katerina Siniakova (WTA 65.).

Vaid 54 minutit kestnud mäng lõppes Eesti esireketi kasuks tulemusega 6:1, 6:1. Siniakoval oli mängu jooksul kasutada vaid üks murdepall, mida Kontaveit edukalt kaitses. Eestlanna servis väga hästi, võitis esimesel pallingul koguni 87 protsenti punktidest ja teisel 44 protsenti. Vastasel vastavad numbrid 44 ja 41 protsenti.

Kontaveit mängis kindlalt just olulistel punktidel ja võitis seitsmest tasavägisest geimist koguni viis. Eestlanna lõi mängu jooksul kuus pallinguässa ja tegi ühe topeltvea, Siniakoval õnnestus vastata kolme serviässa ja kolme topeltveaga.

Teel veerandfinaali kohtub Kontaveit hiinlanna Lin Zhuga (WTA 155), kes sai avaringis 6:4, 6:3 jagu ukrainlannast Ljudmila Kitšenokist (WTA 304.).

Omavahel on Zhu ja Kontaveit mänginud ka varem ühel korral, Inglismaal Ilkleys võitis eestlanna kolmes setis: kaotas esimese kiires lõppmängus 6:7(8) ja võitis seejärel järgmised 6:1, 6:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles