Roman Abramovitši piits juba plaksub uue peatreeneri turjal

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Abramovitš (keskel).
Roman Abramovitš (keskel). Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi omaniku Roman Abramovitši jaoks on vastuvõetav ainult võit ning nii ringlevad iga kaotuse järel taas meedias jutud, et ta ei ole klubis toimuvaga ikka rahul. Midagi ei ole teistmoodi ka tänavusel hooajal.

Chelsea on Inglismaa kõrgliigas kahe viimase kohtumisega teeninud ainult 1 punkti ja tabelis ollakse 10 silmaga 5. kohal. Eelmise nädala reede õhtul kaotati koduplatsil 1:2 Ragnar Klavani tööandjale FC Liverpoolile ja seejärel asus Abramovitš pidama koheselt kriisikoosolekut, kirjutab Eurosport.

Eelkõige oli Abramovitš pahane, et Jürgen Klopp suutis taktikaliselt Antonio Conte üle mängida ja Liverpool oli platsil selgelt parem meeskond. Allikate väitel oli Abramovitš tulivihane ning Suurbritannia aja järgi veidike enne kella kümmet lõppenud matši järel toimus kriisikoosolek kuni kella üheni öösel.

Nii kirjutavad mitmed Briti väljaanded, et Conte on sattunud juba suure surve alla ja Abramovitš ootab kiiret tulemuste paranemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles