Hanno Ellermann ja Wilander jõudsid noorhobuste MM-il finaali

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Ellermann ja Wilander Lanakenis 2015. aastal.
Hanno Ellermann ja Wilander Lanakenis 2015. aastal. Foto: Liis Ira

Pühapäeval peeti Lanakenis Zangersheide kasvanduses tänavuse takistussõidu noorhobuste MM-i finaalsõidud, kus hobusega Wilander osales ka Hanno Ellermann.

Hanno Ellermann osales tänavusel noorhobuste MM-il teatavasti kuueaastaste hobustega Jacoba Stud Fumosa ja Wilander, kellest viimasega pääses ka finaali, 40 parema hulka. Finaali tulemuseks jäi Peeter Viiardile kuuluva hobusega Wilander (Warrant/A Pikachu de Muze) üheksa karistuspunkti, mis andis 28. koha. Teatavasti jõudsid Ellermann ja Wilander samal võistlusel finaali ka mullu, siis 5-aastaste hobuste arvestuses.

Tänavu pääses ümberhüpetele 135 cm kõrguste takistustega parkuuris üheksa paari, kellest ümberhüpped lõpetas vigadeta vaid üks. Võitjaks krooniti iiri sporthobuse täkk Killossery Kaiden (Lux Z/Cruising), kellega võistles iirlane Gerard O`Neill. Teise tulemuse tegi KWPN ruun Fernando V (Zapatero VDL/Larino) Julian de Boeriga sadulas ning kolmas koht kuulus belgia soojaverelisele ruunale Kannabis van de Bucxtale (Contact van de Heffinck/Concorde), kellega ratsutas Thierry Goffinet.

Viieaastaste võitjaks krooniti KWPN täkk Garant, kes pärineb muide samast täkust, kui Wilander – Warrant. Sõitjaks oli hollandlane Willem Greve. Seitmeaastaste tiitli võitis Zangersheide mära Think Twice 111 Z (Toulon/Cassini I) Thierry Goffinetiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles