Janno Ligur sai Barcelonas seitsmenda koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Ligur teenis Barcelonas Euroopa meistrivõistluste etapil seitsmenda koha.
Janno Ligur teenis Barcelonas Euroopa meistrivõistluste etapil seitsmenda koha. Foto: Piret Jaani

Nädalavahetusel sõideti Barcelonas rallikrossi MM- ning EM-etapp. Janno Ligur sai EM-etapil klassis Super1600 seitsmenda koha.

Ainukese eestlasena EM-etapil klassis Super1600 oli stardis Janno Ligur. Esimeses eelsõidus kahjuks kaasvõistleja sõidu tõttu tuli sõit katkestada purunenud esisilla tõttu, kuid juba teises eelsõidus näitas Ligur, mida ta oskab: klassi võit. Kolmandast eelsõidust seitsmes ning neljandast kaheksas aeg olid piisavad, et tagada pääs poolfinaali. Poolfinaalis aga pidi Ligur leppima neljanda kohaga, mis aga finaalikohta ei taganud.

Barcelona etapilt tuli Ligurile seitsmes koht. Punktitabelis asub ta viiendal kohal, kuid kolmanda kohaga on vahet vaid 9 punkti. Etapi klassivõitjaks tuli Ulrik Linnemann (Peugeot 208), teise koha sai Timur Shigabutdinov (Škoda Fabia) ning kolmanda LUIGI (Škoda Fabia). Super1600 klassi viimane EM-etapp sõidetakse 15.-16. oktoobril Saksamaal.

SuperCar MM-etapi arvestuses saavutas võidu Mattias Ekström (Audi S1), kellele järgnesid Timmy Hansen (Peugeot 208) ning Timur Timerzyanov (Ford Fiesta). Algselt oli kolmanda koha saanud Johan Kristoffersson (VW Polo), kuid peale võistlust tuli otsus anda talle must lipp, mistõttu kõik järgnenud finišeerijad liikusid koha võrra kõrgemale. Janis Baumanis (Ford Fiesta) sai antud võistlusel neljanda koha, mis on seni tema parim tulemus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles