Tartu Ülikool alistas viimases kontrollmängus Riia Baronsi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts mängib ka sel hooajal Tartu Ülikoolis.
Janar Talts mängib ka sel hooajal Tartu Ülikoolis. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond võitis tasavägises kontrollmängus Riia Baronsit, kallutades kohtumise 71:63 enda kasuks viimase veerandajaga.

Avaveerandi võitis Barons kindlalt 22:10, ent poolajapausiks oli Tartu vähendanud kaotusseisu vaid ühele punktile, 33:34. Kolmas veerandaeg lõppes 51:51 viigiseisul, ent viimase kümne minutiga said tartlased oma mängu korralikult käima ja võitsid lõpuks kaheksapunktilise vahega.

Tartu resultatiivseim mängija oli 14 punkti ja 10 lauapalliga topeltduubli teinud Janar Talts. 14 punkti viskas ka Dominykas Milka, kes noppis lisaks 8 lauapalli. Mandell Thomas lisas 13 punkti ja andis neli resultatiivset söötu.

Järgmise kohtumise peab Tartu FIBA Meistrite Liiga raames 27. septembril kell 20.30 võõrsil Gröningeni Donariga, kelle kodus toimub mäng. Sama meeskonda võõrustatakse 29. septembril, pall pannakse siis mängu kell 19.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles