Video: Niitväljal sadas helikopterist alla 200 golfipalli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Niitvälja Golfikeskus

Pühapäeval kukutati Niitvälja Golfi President Cupi raames õhuväe helikopterist golfigriinile üle 200 heategevusliku golfipalli, mille müügist laekunud rahaga (4 230€) toetatakse Carolin Illenzeeri fondi kaudu teenistuses hukkunud või vigastada saanud ajateenijate laste haridusteed.

Juba traditsiooniks saanud võistlusele eelnenud kuu jooksul oli kõigil soovijatel võimalik soetada üks kuni kolm heategevuslikku golfipalli ja President Cupi lõpetamisel tõusis Niitvälja harjutusgriini kohale õhuvägede helikopter, mis kõik ostetud pallid alloleva augu suunas puistas. Seekord ükski palli golfiauku üles ei leidnud ja võidusumma ehk 20% auhinnafondist läks augule kõige lähemale jäänud palli omanikule – Margot Makstinile. Ülejäänud 80% annetab Niitvälja Golfiklubi Carolin Illenzeeri fondile ja seda juba teist aastat järjest. 2015. aastal koguti nii fondi toetuseks 4330 eurot.

President Cup oli sellel aastal väga meeleolukas ning lisaks tavapärasele golfivõistlusele olid golfiväljakul üleval Kalevi jalaväepataljoni relvanäitus ja soomuk PASI, mille pealt pidas võistluste avakõne kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili.

Ajateenijad tervitasid võistlejaid golfiväljaku 18. griinil ja kutsusid osalejaid üles heategevuslikule lisavõistlusele kuuendal rajal.

Võistlusega samal ajal viidi läbi golfidemo Carolin Illenzeeri fondiga seotud peredele ja fondi patroonidele ning demo lõppedes täitus kolme inimese unistus langevarjuhüpet proovida. Nimelt koostöös Eesti Langevarjuklubi ja õhuväega tehti Niitväljale 2,5 km kõrguselt kolm tandemhüpet.

Meeleoluka vahepalana testis Niitvälja golfiõpetaja Priit Jalasto soomuk PASI vastupidavust golfipallidele.

Galeriid üritusest saab näha siit.

Niitvälja Golf tänab kaitseväge, Carolin Illenzeeri fondi, teisi ürituse toetajaid ja kõiki võisteljaid ning tahame kindlasti jätkata President Cupi koos kaitseväega just heategevuslikus võtmes.

Võistlusel osales 124 golfimängijat ja kõik tulemused leiate siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles