Eesti sai Rahvuste krossil üheksanda koha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep Rahvuste krossil.
Priit Rätsep Rahvuste krossil. Foto: Rauno Kais.

Itaalias Maggioras peetud Rahvuste motokrossil saavutas Eesti koondis koosseisus Tanel Leok (MX2), Harri Kullas (Open) ning Priit Rätsep (MXGP) üheksanda koha. Võitis Prantsusmaa, kes edestas teiseks tulnud Hollandit ja kolmanda koha saanud USAd.

Avasõidu lõpetas Leok 19. ja Rätsep 25. kohaga, mis andis 20 riigi konkurentsis eestlastele 12. koha. Liidrikohta hoidis Belgia. Teises sõidus lõpetas Leok 13. ja Kullas 16. positsioonil. Riikide arvestuses tõusis esikohale USA, teine oli Prantsusmaa ning kolmas Šveits. Belgia langes koguni kuuendaks.

Viimases ehk kolmandas sõidus sai Rätsep 22. ning Kullas 23. koha. Kuna kõige koondiste kõige kehvem tulemus arvesse ei läinud, läks eestlastel mahaarvamisele Rätsepa avasõidu 25. koht. See tähendas, et Eesti lõpetas Rahvuste motokrossi üheksanda kohaga. Mullu sai Eesti kõrge neljanda koha. Kõiki tulemusi on võimalik vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles