Hunt valusa kaotuse järel: peame oma rünnakuid lõpetama hakkama (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt kohtumises New York Jetsiga.
Margus Hunt kohtumises New York Jetsiga. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpallur Margus Hunt sai eile NFLi profiliigas kirja küll oma teise löögi blokeerimise, kuid tema koduklubi Cincinnati Bengals pidi vastu võtma 17:29 kaotuse valitsevalt meistrilt Denver Broncoselt.

«Saime juba nende esimese väravalöögi ajal koos Carlos Dunlapi ja teistega neile surve peale ning ma tundsin, kuidas pall mu kätt riivas. Saime aru, et võime neid veel rohkem survestada. Lisapunkti ajal surusin end läbi ning ajastasin õigesti,» rääkis Hunt Bengalsi kodulehele.

Hundi sõnul sai otsustavaks, et Bengals ei suutnud vastaste mängujuhti Trevor Siemiani piisavalt survestada. «Me peame oma rünnakuid lõpetama hakkama. Peame vastaste mängujuhti pinge all hoidma, temani jõudma ja pidevalt survestama. Ta suutis oma rütmi leida ja meie ei suutnud temani jõuda,» selgitas Hunt. 24-aastane Siemian andis söödu neljale touchdownile.

Trevor Siemian / Scanpix
Trevor Siemian / Scanpix Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Sports/Sipa USA

Juba neljapäeval kohtub Bengals Miami Dophinsiga. «Peame pead maas hoidma ja keskenduma. Peame keskenduma vastasele ja ise nädala jooksul kõvasti vaimse poole kallal tööd tegema. Kuna tegemist on lühikese nädalaga, siis ei jõua me palju füüsilist trenni teha. Peame vaimselt tugevad olema ja kohustusi tõsiselt võtma. Tegemist on hea väljakutse ja raske matšiga,» rääkis Hunt.

Bengals on hooaja esimesest kolmest mängust võitnud ühe, kui avamatšis alistati 23:22 New York Jets. Seejärel jäädi alla Pittsburgh Steelersile ja Denverile Broncosele. Denver on hooaega alustanud kolme võiduga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles