Poksi üliraskekaalu maailmameister tuleb siiski veel tulevikus ringi

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Eelmisel aastal mõneti ootamatult poksi üliraskekaalu maailmameistriks kerkinud Tyson Fury ei ole seejärel rohkem ringi tulnud ja ta on kahel korral lükanud edasi ka enda kordusmatši Vladimir Klitškoga. Kui vahepeal ringlesid jutud, et Fury karjäär võibki olla läbi, siis tuleval aastal peaks mees lubaduste kohaselt siiski uuest ringis olema.

«Ma ei taha, et ta tuleks ringi vähese ettevalmistuse pealt. Ma tahan, et ta tuleks ringi olukorras, kus ta on nii vaimselt kui ka füüsiliselt 100 protsenti valmis,» teatas Fury treenerist onu Peter Fury Bayloric TV Boxingu kanalile.

«Siiski ei juhtu see sel aastal. Tõenäoliselt juhtub see järgmisel aastal. Ta tuleb veel tagasi,» lisas ta.

Fury lükkas ümber ka Anthony Joshua promootori Eddie Hearni väite, et Fury ei tule enam kunagi ringi ja lõpetab oma karjääri.

Kui Fury ei suuda nüüd kiirelt oma tervislikku seisundit adekvaatselt põhjendada, siis võib ta ESPNi teatel ilma jääda WBA ja WBO meistrivöödest. Lisaks on tema käes ka IBO tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles