Eesti korvpallikoondise mängujuht siirdub Kreekasse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait-Riivo Laane (palliga).
Rait-Riivo Laane (palliga). Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sel suvel Eesti korvpallikoondises varumängujuhi rolli täitnud Rait-Riivo Laane liitub Kreeka tugevuselt teises liigas (A2) mängiva Piraeuse Ethnikose klubiga. Seni mängis Laane TTÜ meeskonnas, enne seda oli ta aastaid Rapla meeskonna tuumikus.

Laane Facebooki lehel seisab, et lepingu kinnitamiseks on vaja läbida veel meditsiiniline ülevaatus.

Ethnikos jõudis mullu A2-liigas poolfinaali, kus jäädi Patrase Promitheasele. Suuri saavutusi sadamalinna klubil ette näidata pole.

23-aastase ja 179 cm pikkuse Laane esimene ametlik mäng peaks uue koduklubi särgis olema 8. oktoobril, kui kohtutakse kunagise suurklubi Ateena Panioniosega.

TTü korvpallimeeskond kirjutas oma Facebooki lehel, et pärast Laane ja Kristjan Kitsingu välismaale siirdumist pole meeskonnal kerge, aga nüüd otsitakse mõnda mängijat juurde. «Uue mängijaga peab läbirääkimisi klubi peatreener Rait Käbin, kelle sõnul on Kitsingu ja Laane kaotused mõjutanud meeskonda palju. Samas on klubil hea meel, et mehed riburadapidi välisklubidesse liiguvad,» seisis teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles