Viis Eesti sportlast osalevad Prahas kulturismi- ja fitnessivõistlusel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas ning Kristiina Nuut.
Ott Kiivikas ning Kristiina Nuut. Foto: Erakogu

30. septembril ja 1. oktoobril toimub Prahas suur  kulturismi- ja fitnessivõistlus EVLS Prague.

Eestit sõidavad võistlusele esindama viis sportlast. Bikiinifitnessi kategoorias -169 cm astuvad üles Helen Randmets ja Ene Tomingas ning -172 cm Kristina Nuut. Rannafitnessi kategoorias +178 cm võistleb Kaspar Tõnisson ning kulturismikategoorias -90 kg eelmisel nädalavahetusel Arnold Classic võistlusel hõbemedalile tulnud Ott Kiivikas.

Helen Randmets ja Ene Tomingas astuvad võistlustulle veerandfinaalides reede hommikul ning Kristina Nuut, Kaspar Tõnisson ja Ott Kiivikas laupäeval. Superfinaalid kõikide kategooriate kuue parima vahel toimuvad laupäeva õhtul.

Olympia Amateuril on sportlastel võimalus võistelda pro-kaardi eest, mida jagatakse iga võistluskategooria absoluutvõitjatele. Võistlustules on maailmakuulsad profikulturistid nt Dexter Jackson, William Bonac, Shawn Rhoden ja teised. Samuti toimub kohapeal suur fitnessi mess.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles