Foto: mäesuusatajast kaunitar viskas raamatu tarbeks riided seljast

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn
Lindsey Vonn Foto: twitter

Mäesuusataja Lindsey Vonn on vigastusest paranenud ning viimased kolm nädalat on ta saanud lume peal treenida. Eelmisel hooajal põlvevigastuse tõttu hooaja enneaegselt lõpetanud Vonn on vahepeal tegelenud aga oma raamatuga, mille promomiseks tuli tal ka riided seljast võtta.

Olümpiavõitja raamat kannab pealkirja «Strong Is the New Beautiful» ning raamat avaldatakse juba ülehomme. Sportliku poole pealt on 31-aastane Vonn tagasilöökidele vaatamata optimistlik ning vaatab tulevikuplaane tehes isegi kaugemale kui 2018. aasta taliolümpiamängud. Tema suur unistus on meestega koos võistelda.

«Tahaksin meestega võistelda olümpiale järgneval hooajal. Rahvusvahelisel Suusaliidul läheb aega, et sellele mõelda. Olümpiamängudeni suusatan kindlasti ning kui end hästi tunnen, siis veelgi kauem,» ütles Vonn, kes tunneb end praegu 100 protsenti tervelt.

Lindsey Vonn / Twitter
Lindsey Vonn / Twitter Foto: twitter
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles