Hannes Soomerilt Prantsusmaal suurepärane sõit

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer.
Hannes Soomer. Foto: Erakogu

Hannes Soomer tegi täna Magny-Cours’i ringrajal toimunud MM-etapil suurepärase sõidu, tõustes võistluse käigus 19 kohta. Eesti võidusõitja alustas võistlust 31. positsioonilt ja lõpetas jõuproovi 12. 

Väga hästi läks ka tema meeskonnakaaslasel Niki Tuulil, kes startis neljandana ja lõpetas võistluse poodiumi teisel astmel.

Soomeri tulemus on seda märkimisväärsem, et tänavuse ja mulluse hooaja peale kokku on tal selles klassis ette näidata vaid kaks osaletud etappi, millest esimene läks suuresti eriti heitlike ilmaolude nahka.

«Tunne oli väga hea,» ütles eestlane pärast võistlust. «Seadistasime ratast eelmisel etapil saadud kogemuste põhjal ja saime selle märja raja jaoks hästi paika. Tundsin end enesekindlalt ja otsustasin seepärast seda seadistust kasutada ka kuival rajal, mis osutus ainuõigeks otsuseks! Ratta seadistust saab veel paremaks muuta, kuid olema õigel teel ja jäänud on vaid viimistlus.»

MM-sarja järgmine osavõistlus toimub Jerezi ringrajal Hispaanias 14.-16. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles