Video: Real viskas hullumeelses mängus Oklahoma City korvi koguni 142 punkti

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Llull.
Sergio Llull. Foto: SCANPIX

NBA hooajaks valmistuv Oklahoma City Thunderi korvpallimeeskond sõitis külla Euroliiga tipule Madridi Realile ja pidi lisaaja järel leppima 137:142 kaotusega. Normaalaeg jäi viiki 126:126.

Suvel Kevin Durantist ilma jäänud ja Serge Ibaka Victor Oladipo, Ersan Ilyasova ja Domantas Sabonise vastu vahetanud Thunder võitis esimese veerandaja 33:19 ning enne neljandat perioodi oldi veel ees 95:87.

Hooaja esimese kontrollmängu pidanud Thunderi liider Russell Westbrook sealtmaalt enam väljakule ei tulnud ja Real suutis tänu Sergio Llulli viimaste sekundite kolmepunktiviskele mängu lisaajale viia. Vahetult enne seda tabas Reali äär Andres Nocioni kolmest vabaviskest kaks, aga otsustas viimase meelega mööda visata ja pärast ründelauda suudeti pall toimetada just Llullini. Hispaania koondise tagamees oli tabava kolmesega lõpetanud ka teise ja kolmanda veerandaja.

Lisaajal tõusis Reali poolt seitsme punktiga esile ameeriklasest eesliinimängija Othello Hunter. Kogu mängu peale oli 20 kolmepunktiviset tabanud Reali resultatiivseim Jaycee Carroll 24 punktiga, Llulli arvele jäi 22 ja Hunteri kontosse 19 punkti. Thunderile tõi Victor Oladipo 34 punkti, Enes Kanter lisas 29 punkti ja 10 lauapalli.

Video Llulli korvidest ja Oladipo võimsast pealtpanekust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles