Võtmemängijaks tõusev Margus Hunt pälvis kaaslaste usalduse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul) Cincinnati Bengalsi särgis.
Margus Hunt (vasakul) Cincinnati Bengalsi särgis. Foto: SCANPIX

AMEERIKA JALGPALL. Eestlasest Ameerika jalgpallur Margus Hunt hakkab end lõpuks Cincinnati Bengalsi ridades tõestama ning muutuma võistkonna jaoks ülioluliseks lüliks. Veel tänavuse NFLi hooaja eel polnud Bengals kindel, kas Hundiga jätkata või mitte.

«Kui meeskonnas on selline mees nagu Margus, annab see treeneritele palju valikuvõimalusi. Kui olen viis mänguolukorda järjest väljakul olnud ning vajan puhkust, ei tunne ma kohe vajadust taas väljakule joosta. Margus mängib praegu väga head jalgpalli ning saame teda kauemaks kui ainult mõneks üksikuks mänguolukorraks väljakule usaldada,» kiitis Bengalsi kaitse üks tugitala Carlos Dunlap eestlase mänguvormi.

Benglasi tegemistel teraselt silma peal hoidev portaal Cincy Jungle on veendunud, et klubi risk hakkab end ära tasuma. Eestlane on nelja mänguga statistikasse kirja saanud neli vastase mahamurdmist, kaks söödu vaheltlõiget ning kaks blokeeritud lisapunktilööki. Portaali hinnangul pole seda küll palju, ent võrreldes eelneva kolme hooajaga on areng märgatav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles