Kummaline: Red Bull võttis vastutuse Hamiltoni mootoririkke eest

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Lewis Hamilton.
Pettunud Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarjas sõitev Red Bulli meeskond tuli täna lagedale väitega, et nemad vastutavad Malaisia etapil juhtunud Mercedese sõitja Lewis Hamiltoni mootoririkke eest.

Esikohal sõitnud Hamiltoni jaoks lõppes Malaisia etapp katkestamisega 41. ringil, kui tema masina mootor plahvatas. Kui etapi järel tunnistas Mercedeses töötav Niki Lauda, et tiim ei tea, mis ja miks Hamiltoni auto jõuallikaga juhtus, siis tänaseks on tiimi konkurendid Red Bullist vastutuse enda peale võtnud.

«Meil olid selgelt paremad kaardid käes,» rääkis Red Bulli nõuandja Helmut Marko etapist, kus Hamiltoni järel sõidsid teisel ja kolmandal kohal just Red Bulli mehed Daniel Ricciardo ning Max Verstappen. «Minu pakkumine on, et meie sundisime Hamiltoni selleni, et tekkis mootoririke. Me panime talle pidevalt selja tagant survet peale ja ohustasime tema esikohta, kuna ta tahtis vahet suurendada,» selgitas Marko portaalile f1today.net oma mõttekäiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles