Varrak: kahju, et mäng Permis tuleb nii vara

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla - Kalev/Cramo.
Rapla - Kalev/Cramo. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond alustab homme Permis Ühisliiga hooaja mänge pisut segases seisus: koduse meistriliiga avakohtumises Raplalt saadud kaotus näitas, et murekohti on veel palju ning õige meeskonnatunde tekkimine võtab alles septembri teises pooles kokku saanud seltskonnal veel aega.

Aega aga ei ole. Permi Parma on üks nendest meeskondadest, kes kuulub piltlikult öeldes Kaleviga ühte kaalukategooriasse. See on meeskond, kelle alistamine poleks ime ka võõral väljakul. «Kahju, et selline mäng tuleb juba nii vara,» nentis Kalevi peatreener Alar Varrak. «Mängus tekib veel palju olukordi, kus me pole platsil ühel lainel. Selleni jõudmine pole lihtne.»

Varrak seisab koos oma abiliste Martin Müürsepa ja Indrek Reinbokiga keeruka ülesande ees. Võrreldes möödunud hooajaga on vahetunud kõik leegionärid. Uued mehed on aga Euroopa korvpalli mõttes üsna kogenematud. Seepärast on ka kogu seltskonna ühte sammu käima õpetamine vaevanõudev protsess.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles