Portland Timbersi valearvestus jättis Bärengrubi USAs lepinguta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Bärengrub Portland Timbersi särgis
Alo Bärengrub Portland Timbersi särgis Foto: Portland Timbers

Eile hilisõhtul saabus kodumaale tagasi Eesti jalgpallikoondislane Alo Bärengrub, kes viibis üle nädala USA klubi Portland Timbersi juures testimisel.

«Fakt on see, et lepingut ma ei saanud. Asjad läksid päris hästi ja olen ise ka pettunud, et lõpuks niimoodi läks,» rääkis Bärengrub. «Klubis võib seal olla kaheksa välismängijat, kuid oli juba üheksa ja seetõttu jäi asi tehniliste põhjuste taha.»

«Neil sai just üks ründaja ka veel vigastada ja seega oli neil vaja sinna positsioonile kedagi juurde. Treener ütles ka, et tal on kahju, et asjad niimoodi läksid,» lisas Bärengrub, kelle sõnu tekkis võimalus Portlandi klubi juurde minekuks juba detsembris.

Praeguste plaanide kohaselt jääb Bärengrub Eestisse ja hakkab trenni tegema koos FC Floraga. «Huvi on tuntud ka Flora konkurentide poolt. Viimati helistati Levadiast, kuid varem on küsitud ka Nõmme Kaljust,» rääkis Bärengrub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles