Tartu pääses esimesena karikavõistluste poolfinaali

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank
Tartu Bigbank Foto: Kristjan Teedema

Eesti meeste karikavõistluste veerandfinaalis alistas Tartu Bigbank ka teistkordselt Neemeco SK 3:0 ja jõudis sarjas esimesena nelja parema hulka. 

Avamäng lõppes geimiliselt Neemeco poolt vaadatuna 15:25, 18:25, 11:25, teine 14:25, 18:25, 10:25. Korduskohtumises realiseeris Tartu rünnakuid 61,7-protsendilise efektiivsusega, mullune rahvaliiga tšempion 29,8-protsendiliselt. Vastuvõtul olid näitajad 64,9 vs 37,3 Tartu kasuks. Serviässasid lõi meistriliiga klubi üheksa, vastased ühe ja blokkides oli paremus kaheksa-neli, vahendab volley.ee.

Võitjate skooritegemise eest hoolitsesid ennekõike leegionärid. Lätlasest nurgaründaja Toms Vanagsi arvele jäi tosin punkti, kanadalane Bradley Robert Gunter lisas 11. Eestlastest oli parim 75-protsendiliselt rünnakud realiseerinud ja kolm blokipunkti kogunud Meelis Kivisild kümne silmaga. Lisaks temale kogus kolm sulustamispunkti ka Kevin Soo (pildil).

Nelja parema seas ootab Tartut aga raskem pähkel, sest seal minnakse vastamisi kas Selver Tallinna või Rakvere Võrkpalliklubiga. Ülejäänud kahes veerandfinaalis kohtuvad karikakaitsja Pärnu Võrkpalliklubi ja esiliigaklubi TTÜ/Kiili ning Järvamaa Võrkpalliklubi ja TTÜ.

Naiste seas on osalejaid kuus, mis tähendab, et möödunudaastased finalistid Kohila VK/E-Service ja TTÜ/Tradehouse tagasid endale automaatselt koha poolfinaali. Kohila vastaseks tuleb Famila/Võru Võrkpalliklubi ja Tartu Ülikool/Eeden paari võitja. Karikakaitsja TTÜ/Tradehouse läheb nelja parema seas vastamisi kas Audentes SG/Noortekoondise või Tallinna Ülikooliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles