Rein Pill võitis Leedus takistussõidu MK-etapi

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill ja A Brok Tallinna Horse Showl.
Rein Pill ja A Brok Tallinna Horse Showl. Foto: Celin Lannusalu

Laupäeval, 15. oktoobril peeti Leedus Šiauliais CSI2* rahvusvahelise takistussõiduvõistluse raames maailmakarika etapp, mille võitis Rein Pill hobusel A Brok.

MK-etapi võitu läksid laupäeva pärastlõunal püüdma 34 ratsanikku, nende seas ka Tallinn International Horse Showl võidu saavutanud lätlane Andis Varna KS Coradinal, kellel nüüd aga ümberhüpetele pääseda ei õnnestunud. Puhtaid sooritusi tegi põhiparkuurist kokku kuus sõitjat, kes kõik kõvad tegijad:  leedulased  Zimantas Šarka, Danielius Gutkauskas ja Kristupas Petraitis, poolakas Dawid Kubiak ning venelane Vladimir Beletskiy on ka Eesti publikule tuntud ratsutajad. Ümberhüpetel suutsid vigu vältida Gutkauskas hobusel Tom’s Riddle S, kes lõpetas kolmandana, Kubiak hobusel Bagazza M, kes sai teise koha ja Pill A Brokil, kes oli siin sõidus ka ainuke eestlane auhinnalisel kohal.

Pillil õnnestus hästi sõit ka kõrgusel 135 cm, kui Sinequamoniga lõpetati viiendal kohal. Temast eespool oli Kullo Kender hobusel Astrid L kolmandana ja tema järel Tiit Kivisild Don Kidel kuuendana. Sõidu võitis leedulane Andrius Petrovas hobusel Babou. Puhaste paberitega lõpetasid selle kahefaasilise parkuuri veel Gunnar Klettenberg ja Donersteen T.S ning  Ketlin Ramjalg ja Qatimini des Vergers Z.

Noorte hobuste võistlusklassi lõpetas parima eestlasena Paul Argus hobusel Cinta,  olles kuuendal kohal ja mille võitis Matas Petraitis hobusel Bavarija Leedust. Ilusa sõidu tegid veel Riina Seder ja Kleopatra ning Hanno Ellermann ja Jacoba Stud Fumosa.

Rahvuslikus 120 cm parkuuris olid jälle kõrgemail kohal Marlene Makarov ja Emora, kes said 6. auhinnalise koha, Catlin Vatsel ja Money Penny lõpetasid puhta sõiduga 8.-l kohal. Triin Kattel ja Dunkan olid 11-ndad.

100 cm kõrgusel saavutasid auhinnalised kohad Karolin Jaani hobusel Epopeja G (5. koht), Inger Martin hobusel Lazlo 12 (8. koht) ja Rebecca Blumfeldt hobusel San Antonio (9. koht).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles