Tänak: tulemusel pole meie esitusega mingit pistmist

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Timo Anis

Ott Tänak ja Raigo Mõlder said Kataloonia MM-rallil kuuenda koha, kunagi varem pole Tänak Hispaanias nii kõrget kohta saavutanud. DMACKi meeskonna Ford Fiestaga sõitvad eestlased ei saanud loodetud kiirust näidata, kuna DMACKi rehvid ei ole lihtsalt sellisel tasemel.

Tänak andis viimase kiiruskatse lõpus üsna ühemõtteliselt mõista, et parem koht jäi rehvide taha. «Hea meel oli ralli lõpetada ja kogemusi saada. Tulemusel pole meie esitusega mingit pistmist. Aga hea küll, tegime töö ära ja rehve saab arendada ainult võistlusolukorras. Töö tehtud,» lausus eestlane katse lõpus ralliraadiole.

Kaks etappi enne hooaja lõppu kindlustas Hispaanias esikoha saanud Sebastien Ogier maailmameistritiitli. Tänak on MM-sarja üldarvestuses 61 punktiga kaheksas. Lähim jälitaja on 54 punkti kogunud Kris Meeke, Tänaku ees on Mads Östberg 90 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles