Selver võttis Pärnul kommi suust

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ja Tallinna Selveri esimeses omavahelises kohtumises oli palju parandamisruumi mõlemal.
Pärnu ja Tallinna Selveri esimeses omavahelises kohtumises oli palju parandamisruumi mõlemal. Foto: Ardi Truija

VÕRKPALL. Balti liiga avanädalavahetusel sai Tallinna Selverilt valusa kaotuse kodus mänginud Pärnu, kes läks kohtumist küll 2:0 juhtima, ent ei suutnud edu realiseerida ja Selver viis kohtumise viiendasse geimi. Seal oli Pärnu juba 11:7 eduseisus, ent andis sellegi käest ja pidi vastu võtma 2:3 kaotuse. «Hea, et punkti kätte saime. Pulgakomm võeti suust ära, mõtlesin, et kas tõesti,» ütles Pärnu peatreener Avo Keel, viidates käest lastud võiduvõimalusele.

Esimese ja teisegi geimi võitis Pärnu 25:23. Kolmandas geimis lagunes Pärnu mäng täielikult ja Keel saatis platsile mitu verinoort mängumeest: võimaluse said 16-aastane sidemängija Siim Orgvee, 17-aastane libero Silver Maar ja 15-aastane nurgamees Märt Tammearu. Noorukid siiski imet korda saata ei suutnud ja geim läks Selverile 25:12. Neljanda geimi kallutas Selver enda kasuks 25:21 ja viienda 15:13.

Keele sõnul jäi mängijatel tihti puudu riskijulgusest. «Kodanikujulgust oli kohati puudu. Ma luban mängijatel ka riskida, aga ei tahetud üldse riskida. Tegelikult oli meil võimalik see mäng viienda geimi keskel juba ära lõpetada, aga vähemalt saime neile vastu,» lisas Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles