Lehis pääses epeenelikusse, Beljajeva jäi välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis
Katrina Lehis Foto: Tairo Lutter

Eesti naiste epeevehklemise koondise peatreener Kaido Kaaberma kinnitas nädalavahetusel Tallinna MK-etapil võistlevasse naiskonda Irina Embrichi, Katrina Lehise, Kristina Kuuse ja Erika Kirpu.

Valiku tegi ta uue hooaja edetabeli põhjal, kuhu läksid arvesse Embrichi võiduga lõppenud kodused karikavõistlused ja Oslo turniir, mille võitis Lehis. Seega, Rio olümpiaga võrreldes jäi naiskonnast välja Beljajeva ja sisse pääses Lehis, vahendas ERRi spordiportaal ETV spordiuudiseid.

Just Tallinna Mõõgaks valmistuvad Lehis ja Kuusk testisid täna esimestena ära kuue kuuga valminud ja 1,1 miljonit maksma läinud Haapsalu uue vehklemishalli võimalused ja Lehis tunnistas treeningu järel, et uued olud on võõrad, kuid seda muidugi heas mõttes. «Alguse asi, ei ole harjunud vehklema nende radade peal kodus ja tuled on teistpidi kui teises saalis,» ütles Lehis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles