Jaapanis jonninud Hamilton peab ilmuma uuele pressikonverentsile

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline Autospordiliit (FIA) on sel nädalavahetusel toimuva F1 sarja etapi eel kutsunud pressikonverentsile ka Lewis Hamiltoni, kes viimasel GP-l sellega just eriti hästi hakkama ei saanud.

Nimelt otsustas valitsev maailmameister kaks nädalavahetust tagasi toimunud Jaapani etapi eel peetud pressikonverentsil, et igavuse tõttu vaatab ta, mida huvitavat saab teha Snapchatis. Lõbusad pildijäädvustused jõudsid loomulikult avalikkuseni ja mitmed väljaanded kritiseerisid Hamiltoni selle eest. Kui oli aeg anda etapijärgne pressikonverents, siis teatas britt, et kuna talle ei meeldi, mis temast kirjutati, siis jätab ta küsimustele vastamata ja jalutas seejärel minema.

Hoolimata aga Hamiltoni kummalisest käitumisest, kirjutas ESPN täna, et FIA on andnud Hamiltonile ja veel viiele sõitjale käsu ilmuda USA etapi eelsele pressikonverentsile sel neljapäeval. Kui mõni meestest jätab kohale tulemata, ootab neid FIA poolt karistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles