Rahasadu Singapuris ja domineerija kadumine

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelique Kerber ja Simona Halep.
Angelique Kerber ja Simona Halep. Foto: SCANPIX

TENNIS. Praegu Singapuris peetav naiste tennise aastalõputurniir on ilmekas näide, kui tasavägine paistab tipptennise lähitulevik. Aastalõputurniiril mängivad kaheksa maailma edetabeli paremat üksikmängijat ning kaheksa paaride võistkonda. Esimest korda peeti turniir 1972. aastal ja see on toimunud Boca Ratonis, Los Angeleses, New Yorgis, Oaklandids, Münchenis, Madridis, Dohas ja Istanbulis. Aastatel 2014 kuni 2018 mängib naiste tennise koorekiht Singapuris. See on justkui rahasadu, sest omavahel jagatakse 7 miljonit USA dollarit auhinnaraha.

Sel aastal osalevad esireket Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska, Simona Halep, Karolina Pliškova, Gabriñe Muguruza, Madison Keys, Dominika Cibulkova ja Svetlana Kuznetsova. Seekord pidi vigastuse tõttu eemale jääma maailma teine number Serena Williams, seega jääb paljude oodatud endise esireketi ja hiljuti temalt liidrikoha üle löönud Kerberi duell nägemata.

Kuigi Williams pole enam esinumber, teeb pikalt naiste tennist valitsenud ja aastalõputurniiril viiel korral võidutsenud ameeriklanna eemalejäämine turniiri tasavägisemaks ja põnevamaks, leiab mitu asjatundjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles