Vitoria alistas vägevas mängus seni kaotusteta Madridi Reali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaka Blazic (vasakul) ja Rudy Fernandez
Jaka Blazic (vasakul) ja Rudy Fernandez Foto: ANDER GILLENEA/AFP

Korvpalli Euroliigas alistas Vitoria Baskonia põnevusmängus Madridi Reali 91:87. Ainsana pole Euroliigas kaotust kirja saanud Moskva CSKA ning Istanbuli Fenerbahce.

Madridi Real polnud tänavusel hooajal Hispaania liigas ega Euroliigas veel kaotuskibedust tundud. Kuigi Vitoria võitis avaveerandi koguni 32:19, mängiti edu peagi maha ning neli ja pool minutit enne kohtumise lõppu oli Madridi Real 81:73 peal.

Tänu Jaka Blazici kolmesele suutis Vitoria minut enne mängu lõppu kahega juhtima minna. Mängu otsustanud kolmese tabas Blazic kümme sekundit enne lõpusireeni. Blazic oligi võitjate resultatiivseim 21 silmaga, Johannes Voigtmann lisas 18 ja Tornike Shengelia 14 punkti. Reali parim oli 16 silma toonud Gustavo Ayon.

Reali sai Euroliigas kahe võidu kõrvale esimese kaotuse, Vitorial on nüüd kolmest mängust samuti kaks võitu ja kaotus.

Täiseduga jätkab Euroliigat Moskva CSKA, kes sai kirja oma kolmanda võidu, alistades Istanbuli Anadolu Efesi 93:87. Venemaa klubi parim oli eelmise hooaja MVP Nando de Colo, kes viskas 26 punkti. Istanbuli klubi on kõik kolm mängu Euroliigas kaotanud.

Kaasani Unics oli 94:87 parem Istanbuli Darussafaka Dogusest, Pireuse Olympiakos alistas 91:81 Milano Emporio Armani. Vaata Euroliiga tabeliseisu siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles