Video: mäesuusakaunitar näitas uue hooaja eel treeningsaalis klassi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn.
Lindsey Vonn. Foto: SCANPIX

Mäesuusatäht Lindsey Vonn, kes armastab poolehoidjaid Instagrami vahendusel oma edusammudega kursis hoida, postitas sotsiaalmeediakanalisse taas video, kust võib näha, et ta valmistub uueks hooajaks rasket trenni tehes.

Ehkki möödunud nädalavahetusel võttis 32-aastaseks saanud Vonn aja maha, et külastada muuhulgas Austinis peetud vormel-1 etappi ja veeta aega koos Lewis Hamiltoniga, kellega kõmumeedia teda järjekindlalt paari paneb, näitab värske video, et ameeriklanna eesmärk on ka võistlusrajal konkurentsivõimeline olla.

Vonn, keda on viimastel aastatel vaevanud mitu rasket põlvevigastust, on 76 MK-sarja etapivõiduga juba praegu kõigi aegade edukaim naissportlane. Küll aga on tal endiselt võimalik püüda ka Ingemar Stenmarki nimel olevat absoluutrekordit, millest Vonni lahutab hetkel vaid 11 etapivõitu.

Hooaja avastardi peaks ameeriklanna eeldatavasti tegema novembri lõpus USAs Killingtonis, kus on kavas naiste suurslaalom. Kohe pärast seda võisteldakse juba Lake Louise'is.

Lewis Hamiltonil aitasid Austinis etapivõitu tähistada lisaks Lindsey Vonnile ka staarkokk Gordon Ramsey ja tennisetäht Venus Williams. FOTO: Scanpix
Lewis Hamiltonil aitasid Austinis etapivõitu tähistada lisaks Lindsey Vonnile ka staarkokk Gordon Ramsey ja tennisetäht Venus Williams. FOTO: Scanpix Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Back to work!!

A video posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles