Barcelona mängijaid granaadina tabanud veepudel tõi Valenciale rahatrahvi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona mängijad said pihta Valencia fännide tribüünilt visatud veepudeliga.
Barcelona mängijad said pihta Valencia fännide tribüünilt visatud veepudeliga. Foto: SCANPIX

Valencia jalgpalliklubile määrati 1500 eurot trahvi, kuna nende fännid viskasid laupäevases liigamängus tribüünilt väljakule veepudeli, mis tabas Barcelona mängijaid.

Hispaania jalgpalliliit hoiatas ühtlasi Valencia meeskonda, et sellise juhtumi kordumisel võidakse nende kodustaadion Mestalla pealtvaatajatele sulgeda. Plastpudel tabas Barcelona mängijaid siis, kui nad tähistasid mängu neljandal lisaminutil Lionel Messi penaltit, mis tõi Barcelonale 3:2 võidu.

Tabamuse järel kukkusid murule nii Luis Suarez kui ka Neymar, Messi asus aga fänne vihaselt sõimama. Hispaania alaliit kritiseeriski Barcelona mängijaid «liialdatud reaktsiooni» ja kodufännide ees värava tähistamise eest, kuid lisas, et Valencia fännide käitumist ei õigusta miski. Samuti tunnustati Valenciat selle eest, et klubi tuvastas kiirelt fänni, kes pudeli väljakule viskas.

Sotsiaalmeedias said intsidendi järel ennekõike nahutada Barcelona mängijad, kelle käitumist võrreldi sellega, nagu oleks pudeli asemel nende sekka maandunud granaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles