Supertiimi hooaeg algas masendavalt

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant.
Kevin Durant. Foto: Ben Margot/AP

KORVPALL. Suvel ilmselt läbi aegade võimsaima koosseisu komplekteerinud NBA 2015. aasta meister Golden State Warriorsi alustas tänavust põhihooaega 100:129 allajäämisega San Antonio Spursile. Kodusaalis mänginud Warriors oli juba avaveerandi järel taga 11 punktiga ja hiljem ei suudetud enam kordagi Spursile ohtlikult lähedale saada.

Warriors lisas juulis senistele staaridele Stephen Curryle, Draymond Greenile ja Klay Thompsonile Kevin Duranti. Mullu valiti kõik neli NBA sümboolsetesse viisikutesse ehk sisuliselt liiga 15 parema mängija sekka. Curry on sealjuures kahe viimase põhihooaja kõige väärtuslikum pallur, seni Oklahoma City Thunderis mänginud Durant pälvis sama autasu 2014. aastal.

«Selline kaotus oli meie jaoks kerge kõrvakiil. See äratas meid üles ja loodame parematena edasi minna,» ütles Durant (pildil) pärast kohtumist ESPNi vahendusel. «Meid häbistati. Vähemalt mina tunnen küll nii. See ei olnud absoluutselt Kevini süü, peame kõik vastutuse võtma. Tuleb nii välja, et ma ei suutnud pallureid mänguks ette valmistada,» lisas peatreener Steve Kerr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles