Video: Baruto võib järgmisena kohtuda USA MMA-legendiga (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shane Carwin (paremal).
Shane Carwin (paremal). Foto: Shane Carwin/Instagram
  • Veerandfinaalid peetakse 29. detsembril
  • Poolfinaalid ja finaalid 31. detsembril
  • Barutol viis võimalikku vastast

RIZIN Fighting Federation teatas täna viimase osaleja, kes asub sarja järgmisel võistlusõhtul vabakaalus võistlustulle. 29. detsembril tuleb tänase teate põhjal ringi USA MMA-legend Shane Carwin, kes on nüüd ka üks viiest võitlejast, kes võib järgmisena vastamisi minna Barutoga.

RIZIN on parasjagu korraldamas turniiri, mille kaheksandikfinaalid peeti juba 25. septembril. Turniiri veerandfinaalid toimuvad 29. detsembril Saitamas ning poolfinaalid ja finaalid on kavas samas kohas 31. detsembril.

Wanderlei Silva. / Scanpix
Wanderlei Silva. / Scanpix Foto: SCANPIX

Praeguseks on selge, et ühes veerandfinaalis kohtuvad omavahel Mirko Filipovic ja Wanderlei Silva.

Kolm võitluspaari selgumisel

Ülejäänud kolm veerandfinaalide paari on veel lahtised. Lisaks Carwinile ja Barutole on konkurentsis ka Valentin Moldavsky, Amir Aliakbari, Jiri Prochazka ja Szymon Bzor. Nüüd oodatakse fännide arvamust, kes võiksid omavahel veerandfinaalides vastamisi minna. Veerandfinaalide paarid lubati välja hõigata järgmisel nädalal.

Täna võitluskaardile lisatud Carwin on 41-aastane ja oma tippajal oli ta võitlussarja UFC raskekaalu vahemeister.

Professionaalse MMA-võitlejana kogus Carwin enda karjääri jooksul 12 võitu ja sai 2 kaotust. 7 võitu tuli nokaudiga. Seejuures võitis Carwin enda 12 esimest matši, kuid seejärel sai kaks kaotust. Viimase matši pidas ta 2011. aasta 11. juunil, kui jäi alla Junior dos Santosele.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles