Ronaldo: ega me Messiga kõige paremad sõbrad ei ole

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (vasakul) ja Cristiano Ronaldo
Lionel Messi (vasakul) ja Cristiano Ronaldo Foto: ALBERT GEA/REUTERS

Madridi Reali superstaaril Cristiano Ronaldol tuleb peagi taas silmitsi seista argentiinlase Lionel Messiga. 4. detsembril kohtutakse Hispaania kõrgliigas, tuleva aasta 9. jaanuaril kutsutakse üks mees aga Ballon D’ori auhinnagala lavale kui 2016. aasta parim jalgpallur. Kuigi Ronaldo sõnul austavad mehed teineteist, ei ole nad kunagi olnud sõbrad.

«Meie vahel on austus. Meediale meeldib maalida pilt, et oleme suured rivaalid, kuid tegelikult me ei ole. Ega me ei ole ka head sõbrad, kuid me mõlemad austame teineteist,» ütles Ronaldo Coach Magazine’ile.

Samas intervjuus kiitis Ronaldo ka kaitsemängijaid, kellega portugallase hinnangul on tal raskusi tekkinud.

«Aastate vältel olen suuri lahinguid pidanud Ashley Cole’iga. Ta ei lase sul hetkekski hingata. Ta on visa, kiire ning karm mängija. Tema vastu ei ole kunagi kerget mängu,» selgitas Ronaldo.

Oma tiimikaaslastest tõstis ta esile Pepe. «Tahaksin teda sõjas enda kõrvale. Ta on fantastiline kaitsja, kes jätab endast kõik väljakule. Ta annab absoluutselt kõik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles