Balotelli astub Ibrahimovici jälgedes

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (paremal) ja Mario Balotelli Milano Interi aegadest.
Zlatan Ibrahimovic (paremal) ja Mario Balotelli Milano Interi aegadest. Foto: LUCA BRUNO/AP

Skandaalne Itaalia jalgpallur Mario Balotelli astub kuulsa Zlatan Ibrahimovici jälgedes. Mitte keegi pole nimelt pärast Ibrahimovici Prantsusmaa liigahooaega sedavõrd hästi alustanud kui Balotelli.

Balotellil on viiest liigamängust kirjas kuus väravat. Ibrahimovic, kes liitus PSG-ga 2012. aastal, lõi oma debüüthooaja esimeses viies mängus seitse väravat. Rootsi jalgpallistaar võitis PSG-ga tol aastal ka liigatiitli. Kuigi järeldusi teha on praegu vara, hoiab Balotelli Nice’iga pärast 11. mänguvooru tabeli esikohta, olles kogunud kuus punkti rohkem kui Monaco.

Pühapäeval saadi Balotelli värava toel 4:1 jagu Nantesist. «Ta tegi väga hea avanemise. Need on täpselt tema olukorrad. Tal on küll väga palju tööd teha, kuid tänases (eilses –toim) mängus tegi ta juba palju rohkem kaitsetööd kui varasemalt. See on positiivne,» kommenteeris Nice’i peatreener Lucien Favre Balotelli viimast mängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles