Ennoki koduklubi on alustanud täiseduga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Jaanus Lensment

Möödunud hooajal Šveitsi võrkpalli kõrgliigas finaali jõudnud ja lõpuks hõbemedali võitnud Eesti koondislase Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm'Aesch on uut hooaega alustanud edukalt, kui neljast mängust on kogutud maksimaalsed 12 punkti. Järgnevalt minnakse vastamisi koduliiga valitseja Zürichi Voleroga. 

Anu Ennok tõi olulise muutusena välja võistkonna kiirema mängutempo. «Mängime sellel aastal kiiremat mängu, mis sobib minu mõõtu mängijale kindlasti paremini. Mängus on veel palju praaki ja koostöö sidemängijaga vajab lihvimist - seda nii minul endal kui ka nendel mängijatel, kes koondisega alles hiljuti EM-valiktsüklis osalesid. Aga liigume õiges suunas,» rääkis Ennok portaalile volley.ee.

«Nädalavahetusel oleme vastamisi Voleroga, kes sellel aastal on veel tugevam kui eelmisel. Aga kindlasti teeme ise ka edusamme ja naiskond peaks olema parem kui eelmisel hooajal,» lisas eestlanna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles