Vägeva etenduse pakkunud Kohila oli üllatusele lähedal

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila naiskonna mängijad.
Kohila naiskonna mängijad. Foto: Tairo Lutter

Kohila VK/E-Service naiskonna teekond võrkpalli tugevaimas klubisarjas Meistrite liigas jätkus eile Serbia meistri Belgradi Vižuraga heideldes pea sama vägevalt kui avaringis, kus kohtuti Montenegro klubi Luka Bariga. Üllatus jäi siiski sündimata ja Eesti viimaste aastate edukaim klubi pidi teises eelringis kodus vastu võtma 2:3 kaotuse.

Belgradi klubi on riigi meistriks on tulnud kolm viimast aastat, naiskond koosneb peamiselt noorematest mängijatest, kelle sünniaasta jääb vahemikku 1992–1997, enamikul on see 1997.

Kuigi mängu esimese punkti tõi Kohila liider Kertu Laak, vastasid serblannad viie vastuseta punktiga ja peatreener Peeter Vahtra võttis mõtlemisaja. Vastaste rünnakuid see pidurdada ei aidanud ja peagi leidis Kohila end 2:8 kaotusseisust. Ohtlikuks eestlannad ei saanudki ja avageimis koguti lõpuks vaid 13 punkti. Avageimis oli Kohila vastuvõtt vaid 22, rünnak 33 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles