Viimaste minutite väravad tõid Meistrite liigas neli edasipääsejat

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Teisipäeva õhtul selgusid jalgpalli Meistrite liigas esimesed neli meeskonda, kes alagruppidest edasi pääsevad. Koha järgmises ringis kindlustasid Londoni Arsenal, Pariisi Saint-Germain, Madridi Atletico ning Müncheni Bayern, sealjuures neist koguni kolm meeskonda tagasid edasipääsu alles mängude lõppfaasis.

A-alagrupist kolme võidu ja ühe viigiga edasi pääsenud Arsenal alustas teisipäevast kohtumist Ludogoretsiga raskelt: esimese veerandtunni järel leiti end 0:2 kaotusest. Avapoolaja järel oli tablool siiski 2:2 viik ning vajaliku võidu tõi Londoni meeskonnale 88. minutil Mesut Özil, kes suutis iluvärava lüües üksi üle mängida nii väravast välja tulnud vastaste puuriluku kui ka kaks kaitsjat. «Ütleksin, et head mängijad teevad mänguolukordades alati õigeid otsuseid, nad valivad alati optimaalse lahenduse. Minule ei tundunud mõnda aega selline lahendus parim, aga kui pall oli väravas, siis pidin tunnistama, et seda see oli,» ütles Arsenali peatreener Arsene Wenger, kiites võiduvärava autorit.

Arsenaliga sama saldoga ehk kolme võidu ning viigiga koha 16 hulgas kindlustanud PSG pääses samuti napilt üle noatera, kui pärast Blaise Matuidi avapoolaja väravat suutis Basel 76. minutil viigistada. Pariisi tiimi päästeingliks osutus Thomas Meunier, kelle 90. minuti tabamus andis PSG-le võidu ja edasipääsu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles