Selver jätkab Kohila alustatud teekonda

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver - Belgradi Crvena Zvezda.
Tallinna Selver - Belgradi Crvena Zvezda. Foto: Tairo Lutter

VÕRKPALL. Kui üleeile pakkus Kohila naiskond Meistrite liigas Serbia meisterklubile kõva lahingu ja pidi vastu võtma 2:3 kaotuse, siis eile pakkus veelgi vägevama etenduse Tallinna Selver. Selver pidas oma ajaloo esimese Meistrite liiga mängu Serbia valitseva meistri Belgradi Crvena Zvezdaga ning sai 3:2 võidu.

Seejuures jäädi viiendas geimis lootusetuna tunduvasse 6:11 kaotusseisu, ent suudeti sellest seisust välja ronida ja võideti geim 19:17. Suurepärase etteaste teinud Oliver Orav tõdes, et lõpus aitas neid suuresti emotsioon.

«Puhtalt emotsiooni pealt tuli see! Neil tulid mõned vead ka ja meil asjad õnnestusid servid. Ja Raineri (peatreener Rainer Vassiljevi – M. G.) taktika. Meil oli lõpus veel mõtlemisaega ja Rainer sai meile juhiseid anda, sellest oli palju abi,» sõnas Orav.

Selveri rünnakud toetusidki diagonaali Lincoln Williamsi ja nurgemehe Orava õlule, kes paustasid vastavalt 22 ja 32 punkti. Belgradi klubi edukaim oli diagonaalründaja Aleksandar Blagojevic, kes sai eile pea pooled meeskonna tõstetest ja tõi 28 punkti.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles