Fotod: Eesti hokikoondis alistas Leedu ja teenis turniiril teise koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti hokikoondis alistas Tallinnas toimunud Balti karikaturniiril 3:2 Leedu ja teenis turniiril Läti B meeskonna järel teise koha.

Eesti asus kohtumist juhtima, kui matši avavärava viskas Aleksandr Petrov (7.51). Leedu suutis emalt tänu Ugnius Cižase (13.09) viskele viigistada ja seejärel asuti ka Paulius Gitautase (27.11) väravast juhtima.

Seejärel suutis Eesti koondise kapten Robert Rooba (33.02) seisu viigistada ja lõpuks tõi võõrustajatele võidu Aleksei Sibirtsevi tabamus (51.55).

Enne mängu:

Reedeses mängus Lätiga viskas Eesti küll kaks väravat, kuid pidi alla vanduma Läti B-koondisele tulemusega 2:4. Eilses mängus oli Läti aga Leedust 7:2 parem. Seega on täna mängus turniiri teine koht.

Avamängus tegid Eesti eest skoori Robert Rooba ja Lauri Lahesalu. Enne turniiri rääkis Rooba, et just Eesti ja Leedu jaoks on antud turniir olulise tähtsusega. «Eesti ja Leedu hoki elavdamiseks on see turniir väga oluline. Meie ja Leedu mäng on väga põhimõtteline heitlus,» sõnas ta.

Mullu suudeti Leedu olümpia valikturniiril alistada, kuid MMil jäädi leedulastele omakorda alla. «Olgu mis on, meie läheme igal juhul kõiki mänge võitma,» kinnitas Rooba.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles