Hiigelsuur palk ei päästa Bale’i koondisekaaslaste tögamisest

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Ledley ja Gareth Bale
Joe Ledley ja Gareth Bale Foto: Carl Recine/REUTERS

Walesi koondise ja Madridi Reali superstaar Gareth Bale teenis klubilt hiljuti uue lepingu, mille järgi teenib ta nädalas natukene üle 400 000 euro. Võimas palganumber pole aga takistanud tema koondisekaaslasi mehe üle nalja viskamast.

Kuigi Walesi koondislase Joe Ledley hinnangul väärib Bale igat senti, mis ta teenib, nimetab ta Bale’i jätkuvalt omaks kutiks. «Meid ei huvita, kes ta on. Meie jaoks on ta üks omadest. Ta on tõestanud, et on planeedi üks parimaid mängijaid, kuid me teeme jätkuvalt tema üle nalja ning tema teeb sama ka meiega,» sõnas Ledley.

Enim saab nalja teha Bale’i pikkade juuste üle. «Päris detailidesse ma laskuda ei saa, kuid eelmine kord nägi ta välja nagu Tarzan,» täpsustas ta ning kinnitas samal ajal, et kadedust kaasmaalase edukuse kohta ei tunta. «Tunnen teada juba poisikesest saadik. Meie vahel pole mitte midagi muutunud. See on tegelikult hämmastav, sest inimesed üldiselt muutuvad, kuid tema on jäänud samasuguseks. Kui temalt küsida, siis ta armastab koondisekogunemisi ning see on meid tugevamaks muutnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles