Tammeka noor mängumees siirdub Florasse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka mängija Martin Miller (valges, number 10).
Tartu Tammeka mängija Martin Miller (valges, number 10). Foto: Madis Sinivee/

Tartu JK Tammeka ja Tallinna FC Flora jõudsid kokkuleppele jalgpallur Martin Milleri üleminekus. Kokkuleppe tulemusena omandas FC Flora JK Tammekalt Martin Milleri mängijaõigused.

JK Tammeka juhatuse liikme Indrek Koseri sõnul tunti Milleri vastu huvi mitmest Eesti ja välismaa klubist, vahendas Tammeka koduleht.

«Meie soov oli, et Tammeka kasvandik teeks oma karjääri seisukohast parima ja läbimõelduima otsuse,» rääkis Koser, kelle sõnul on Tammekal plaan jõuda Premium liigas medalikonkurentsi samm-sammult. «Kuna Miller on valmis võitlema juba uuel aastal Eesti kõige kirkamate medalite nimel, leidsime, et tema üleminek on õige nii mängija kui klubi seisukohast,» lisas juhatuse liige.

Tammeka kasvandik Miller debüteeris sinivalgete eest Premium liigas 2014. aastal. Kolme liigahooajaga käis Miller platsil 76 mängus ja lõi 4 väravat. Selle ajaga edenes Miller ka Eesti U19 koondisest Eesti U21 koondisesse, kus ta on löönud 9 mänguga ühe värava.

«Soovin tänada Tammekat, kes on mind hoidnud oma tiiva all pea 15 aastat. Jään igatsema suurepäraseid meeskonnakaaslasi ja pühendunud treenereid, kes on vorminud minust jalgpalluri. Veel tahan südamest tänada Tammeka kogukonda, fänne, kes on mind toetanud nii heas kui halvas. Aitäh teile kõigile koosveedetud toredate aastate eest! Edu ja õnne Tammekale!» rääkis Tammeka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles