Moisar kohtub poksiringis karmi venelasega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirkko Moisar ja Sergei «Hooligan» Šigašjev.
Mirkko Moisar ja Sergei «Hooligan» Šigašjev. Foto: Erakogu

Oma kehakaalu Eesti parimat profipoksijat Mirkko Moisarit saab täna õhtul näha võistlemas Riias Studio 69's toimuval profipoksigaalal  Tough Fight. 

Kaheksa raundi pikkune matš toimub profipoksi reeglite järgi kehakaalus kuni 69,5 kg ning Moisari vastane tuleb Venemaalt.

Mirkko Moisar on seni profina võitnud 5 matši ning kaotanud 3. Tema viimane kaotus Maltal tekitas palju kõhklusi toonaste kohtunike asjatundlikkuses, kuid vaatamata esitatud protestile jäi tulemus siiski kohalike otsustada ja otsust ei muudetud.

Moisari tänaõhtuseks vastaseks on Venemaalt pärit Sergei «Hooligan» Šigašjev, kes on seni pidanud 4 matši ning saavutanud ühtlasi ka 4 võitu. Šigašjev on Moisarist 2 aastat vanem ehk 28-aastane, kasvult sama pikk 174 cm ning vasakukäeline, mis muudab asja Moisari jaoks kindlasti väljakutsuvamaks.

Moisari tänasele matšile on võimalik kaasa elada Venemaa telekanali MATCH-TV ja Läti telekanali Best4SportTV vahendusel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles