Video: Porzingise kaksikduubel viis Knicksi suure võiduni

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New York Knicksi vedurid Carmelo Anthony (7) ja Kristaps Porzingis (6).
New York Knicksi vedurid Carmelo Anthony (7) ja Kristaps Porzingis (6). Foto: Mary Altaffer/AP

Korvpalliliigas NBA teenis hooaja neljanda võidu Läti noore staari Kristaps Porzingise koduklubi New York Knicks, kes alistas kodus Dallas Mavericksi 93:77. Porzingis oli koos Carmelo Anthonyga Knicksi resultatiivseim, mõlema arvele jäi 24 punkti. Porzingis võttis lisaks maha 11 lauapalli. Taas ilma Dirk Nowitzkita läbi ajanud Mavericksile tõi Harrison Barnes 20 punkti.

NBA parima võiduprotsendiga jätkab Los Angeles Clippers, kes alistas koduväljakul 127:95 Brooklyn Netsi. 10 võidu kõrvale vaid ühe kaotuse saanud Clippersi resultatiivseim oli 21 punktiga Chris Paul, Blake Griffini kontosse jäi 20 silma. Paul jagas kaaslastele ka üheksa resultatiivset söötu ja tegi viis vaheltlõiget.

Alles hooaja teise võidu sai läänekonverentsi viimane meeskond New Orleans Pelicans, kes oli koduväljakul 106:105 üle traumadega hädas olevast Boston Celticst. Anthony Davis tüüris Pelicansi 25 punkti ja 16 lauapalliga, Bostoni poolelt jätkas suurepärast hooaja algust 175 cm pikkune Isaiah Thomas, kelle arvele jäi koguni 37 punkti.

Teised tulemused:

Indiana Pacers - Orlando Magic 88:69
Detroit Pistons - Oklahoma City Thunder 104:88
Houston Rockets - Philadelphia 76ers 115:88
San Antonio Spurs - Miami Heat 94:90
Utah Jazz - Memphis Grizzlies 96:102

Vaata NBA konverentside tabeliseise SIIT!

Kristaps Porzingise tänased korvid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles