Merike Anderson jäi koondise nimekirjast välja

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli naiste rahvuskoondis kogunes esmaspäeval, et valmistuda kaheks viimaseks EM-valikmänguks võõrsil. Laupäeval, 19. novembril algusega kell 19.30 mängitakse Zagrebis Horvaatiaga ning kolmapäeval, 23. novembril kell 20 Amsterdamis Hollandiga.

Eesti koondis läheb mängudele vastu koosseisus Pirgit Püü, Maaja Bratka, Birgit Piibur, Janett Perv, Nele Laurimaa, Rosemary Rits, Laina Mesila-Kaarmann, Janeli Lilleallik, Liisi Šokman, Trine Kasemägi, Mariann Adelbert, Sandra Tael.

Tähtsamatest mängijatest on puudu mitu nime: Mirjam Nikolai sel hooajal ei mängi, Annika Köster toibub endiselt raskest põlvevigastusest, Merike Anderson kutset ei saanud, puudu on ka Marit Maaring ning Mailis Pokk ravib Saksamaal vigastust. Enim kõneainet on juba varemgi tekitanud just Anderson, kellele peatreener Jaanus Levkoi kutset ei saatnud. Andersoni eemalejäämise põhjuseid võib ilmselt otsida selle aasta veebruaris toimunud vahejuhtumist ja ehk ka varasematest lahkarvamustest peatreeneri ja kapteni vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles