Purjuspäi pulmapeole kontvõõraks tükkinud Rooney palus Inglismaa peatreenerilt vabandust

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise ja Manchester Unitedi ründetäht Wayne Rooney, kes jõi laupäeva õhtul ennast ühes Londoni hotellis täis ja trügis seal toimunud pulmapeole kontvõõraks, palus avalikult vabandust Inglismaa peatreeneri Gareth Southgate'i käest.

Fotod ilmselgelt sügavas joobes Rooneyst, kellel oli seejuures seljas Inglismaa koondise särk, jõudsid mitme kohaliku kõmulehe esikaanele. Päev varem oli Inglismaa alistanud MM-valikmängus Šotimaa, kolmapäevasest maavõistlusest Hispaaniaga jäi ründaja kerge põlvetrauma tõttu eemale. Pärast fotode ilmumist manitses Inglismaa alaliit avalikult kõiki mängijaid ka vabal ajal korrektselt käituma.

«Wayne on mõistagi väga kurb, et fännidega koos tehtud fotod jõudsid trükki. Ehkki meeskonnal oli laupäeval vaba päev, mõistab ta, et temasuguse mehe puhul on selliste fotode ilmumine kohatu. Wayne rääkis eraviisiliselt Gareth Southgate’i ja alaliidu tehnilise direktori Dan Ashworthiga ning vabandas nende ees õigustusi otsimata. Lisaks soovib ta andestust paluda kõigilt oma noortelt fännidelt, kes pidid neid fotosid nägema,» teatas Rooney leer ametlikus avalduses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles