Video: Mikkelsen kihutab lepingu suunas

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen Austraalia rallil
Andreas Mikkelsen Austraalia rallil Foto: Timo Anis

Austraalia ralli avapäeval näitas suurepärast sõitu Volkwageni meeskonda kuuluv norralane Andreas Mikkelsen, kes võitis 11 kiiruskatsest viis ja hoiab üsna kindlalt liidrikohta. Tema edu meeskonnakaaslase Sebastien Ogieri ees on 15,4 sekundit, kolmandana kihutav Thierry Neuville (Hyundai) kaotab Mikkelsenile 22,5 sekundit. Dmacki meeskonna Fordil sõitev Ott Tänak hoiab kaheksandat kohta (+1.30,6).

Mikkelseni jaoks on tegemist väga tähtsa võidusõiduga. Tal pole järgmiseks hooajaks ühegi meeskonnaga lepingut ning Austraalias on võimalik näidata, mis klassist mehega tegu on.

Kui Volkswagen teatas, et nad järgmisel hooajal enam MM-sarjas ei osale, siis hakkasid meedias levima erinevad kuulujutud Sebastien Ogieri ja Jari-Matti Latvala tuleviku kohta. Mikkelsen jäi justkui tagaplaanile ning kuskilt pole läbi käinud, milliste tiimidega norralane läbirääkimisi peab. «Mina keskendun praegu ainult Austraaliale. Kui see tehtud saab, siis hakkame tuleviku suunas vaatama. Ega Monte Carlo pole enam kaugel,» ütles Mikkelsen.

Ralli avapäeva kokkuvõte:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles