Eesti jalgpallikoondise eksootilist mängu võib näha otsepildis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kariibi mere turneel on kaasas ka ründaja Henri Anier.
Kariibi mere turneel on kaasas ka ründaja Henri Anier. Foto: SCANPIX

Eesti koondise maavõistlust Saint Kitts ja Nevisega teenindavad Kariibi meres asuva saareriigi Saint Lucia kohtunikud. Peakohtunik on Leon Clarke, keda assisteerivad Anthony John ja Andrew Philip. Neljas kohtunik on Saint Kitts ja Nevise vilemees Kimbell Ward. Kõigil neljal on FIFA kategooria.

Saint Kitts ja Nevis - Eesti maavõistlus algab kohaliku aja järgi 19. novembril kell 20.00 (Eesti aja järgi 20. novembril kell 02:00 öösel). Olemasoleva info kohaselt näeb otsepilti mängust siit.

FIFA edetabelis 73. kohal asuv Saint Kitts ja Nevis tuleb maavõistlusele Eestiga vastu mehhiklasest peatreeneri Jacques Passy juhtimisel. Koosseisus on mängijaid nii kohalikust liigast kui ka Kanada, El Salvadori, Trinidad ja Tobago ning Inglismaa liigadest.

Saint Kitts ja Nevise koosseisus on 4 mängijat, kes käisid eelmisel aastal Tallinnas ning 12 mängijat, kes kuulusid nimekirja 13. novembril peetud tähtsas Põhja- ja Kesk-Ameerika ning Kariibi mere meistrivõistluste valikmängus Haitiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles