Britt saatis kasahhi poksiringist otse operatsioonilauale

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eduard Gutknechti (vasakul) jaoks lõppes matš George Grovesiga operatsioonilaual.
Eduard Gutknechti (vasakul) jaoks lõppes matš George Grovesiga operatsioonilaual. Foto: SCANPIX

Reede õhtul Londonis WBA Internationali tiitlile peetud keskkaalu tiitlimatš George Grovesi ja Eduard Gutknechti vahel lõppes Grovesile kindla võiduga, Gutknechtile aga haiglasse sattumise ja operatsiooniga.

28-aastane Groves alistas 34-aastase Gutknechti kohtunike otsusega kindlalt, pounktid jagunesid tema kasuks 119:109, 119:109 ja 119:110. Kasahstanis sündinud, ent ringis Saksamaad esindav Gutknecht oli viimastes raundides ilmselgelt hädas, kuid pärast matši riietusruumis muutus tema seisund raskeks ja ta viidi kiirelt haiglasse, kus talle tehti operatsioon.

Väljaande Bild teatel leidsid arstid, et rõhk Gutknechti koljus oli tõusnud ohtlikule tasemele. Operatsioon õnnestus ja Gutknecht taastub oodatult. Kui Groves äsjase vastase seisundist kuulis, jättis ta ära matšijärgse pressikonverentsi, nimetades seda kohatuks. Selle asemel saatis ta Gutknechtile haiglasse tervitusi, soovides kasahhile kiiret paranemist.

Alles septembris suri 25 tundi pärast matši šotlasest poksija Mike Towell. Tema surma põhjusena nimetati tugevat ajuverejooksu ja ajuturset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles