CSKA loots: Kalev/Cramo vastu ei saa keegi puhkust

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA peatreener Dimitrios Itoudis Tallinna lennujaamas ajakirjanike küsimustele vastamas.
Moskva CSKA peatreener Dimitrios Itoudis Tallinna lennujaamas ajakirjanike küsimustele vastamas. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

KORVPALL. Täna Tallinnas etenduse andev Euroliiga tiitlikaitsja Moskva CSKA tuleb Ühisliiga kohtumisele Kalev/Cramoga päris karmi graafiku pealt. Kaheksa päevaga peeti neli mängu, sealhulgas madistati Moskvas Madridi Reali, võõrsil Istanbuli Darüssafaka ja alati ohtliku Kaunase Žalgrisega. Päris NBA graafikuga tegu pole, aga Euroopa tipptasemel nii tihedalt mänge tavaliselt ei pakita. Sellegipoolest ei tasu Kalev/Cramol loota, et vastased oleksid väsinud ja tänast matši võetakse kergemalt.

Võiks eeldada, et pärast raskeid Euroliiga kohtumisi – muuhulgas saadi kolmapäeval David Blatti juhendatavalt Darüssafakalt hooaja esimene kaotus – usaldatakse Kalev/Cramo vastu platsile rohkem pingimehi, ent nii see pole. «Kõik, kes Tallinna tulid, on mänguvalmis ja ma ei kavatse kellelegi puhkust anda,» kinnitas CSKA kreeklasest peatreener Dimitrios Itoudis eile õhtul Tallinna lennujaama saabudes.

Mullu Euroliiga põhiturniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud prantslane Nando de Colo sai eelmisel nädalal vigastada ja jäi koju, aga superklubile kohaselt on CSKA pink pikk.

«Kui nii hea mängija nagu Nando de Colo eemale jääb, on see igale meeskonnale raske, aga näiteks reedel Kaunase Žalgirisega mängides tõusid esile hoopis teised mehed. Näiteks tegi väga hea mängu Jeff Ayres ja suure panuse andsid teisedki,» ütles Itoudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles