Galerii: Kalev/Cramo kaotas võimsale CSKA-le 19 punktiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond kaotas VTB Ühisliigas Moskva CSKA-le 68:87.

Kalev/Cramo alustas mängu hästi ning kaotas avaveerandi vaid punktiga. Teisel veerandil sai Moskva CSKA aga mängu käima ning läks poolajale 13-punktilises eduseisus. Ka kolmandal veerandil jätkus CSKA domineerimine ning kuigi Kalev/Cramo suutis viimase veerandi 24:21 võita, kaotati mäng 19 punktiga.

Külalised Venemaalt näitasid võimu lauavõitluses, aga ka head kätt kolmepunktivisetes. Lauavõitlus võideti 42:29, kolmeseid tabati 50-protsendiliselt (11/22). 

Kalev/Cramo resultatiivseim oli Demonte Harper 18 punktiga. Vitali Ljutõtš lisas 13, Rain Veideman 12, Mickel Gladness 9 silma. CSKA parim oli 15 punkti visanud Vitali Fridzon.

Enne mängu:

Mullu Euroliiga võitjaks tulnud CSKA ridades ei tee täna kaasa nii põhihooaja kui ka Final Four turniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Nando de Colo, kes vigastas end viimatises Euroliiga matšis. Lisaks peavad vigastuspausi Joel Freeland ja Pavel Korobkov.

«Kui nii hea mängija nagu Nando de Colo eemale jääb, on see igale meeskonnale raske, aga näiteks reedel Kaunase Žalgirisega mängides tõusid esile hoopis teised mehed. Näiteks tegi väga hea mängu Jeff Ayres ja suure panuse andsid teisedki,» ütles CSKA kreeklasest peatreener Dimitrios Itoudis eile Postimehele.

Kalev/Cramo on Ühisliigas senisest viiest mängust võidetud kaks ja pärast võimsat CSKAd ootab kalevlasi ees veel üks pähkel Kaasani Uniksi näol. CSKA on võitnud kõik viis mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles