McGregori kaotuse põhjustas karm haigus?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nate Diaz alistas UFC 196. üritusel Conor McGregori
Nate Diaz alistas UFC 196. üritusel Conor McGregori Foto: Rey Del Rio/AFP

Iiri vabavõitleja Conor McGregor kaotas tänavu märtsis UFC 196. üritusel Nate Diazele. Nüüd on selgunud põhjus, mis võis McGregorit tolles matšis tagasi hoida.

Tänaseks on McGregor UFCs nii kerg- kui sulgkaalu meistrivööde omanik. Lisaks sai McGregor 20. augustil toimunud UFC 202. üritusel Diazelt revanši ning alistas ta kohtunike häältega. Märtsis tuli mehel aga alla neelata mõru pill ning tema arvele kirjutati karjääri kolmas kaotus.

Kõikide kaalukategooriate peale UFC üldises pingereas Demetrious Johnsoni järel teisele kohale tõusnud McGregori kohta avaldati aga värsket informatsiooni, mille kohaselt oli mees veel paar nädalat enne märtsis toimunud matši Diazega raskelt haige.

«Ta oli päris raskelt haige ning inimesed seda ei tea. Veel kaks nädalat enne matši oli ta antibiootikumide peal. Ja antibiootikumid on su kehale julmad,» rääkis MMA telgitagustega hästi kursis olev Joe Rogan. Tema sõnul kannatas McGregor stafülokokkide poolt põhjustatud nakkushaiguse käes.

«Sellest põhjustatud haigused on kuradi ohtlikud. Ma olen kahel korral seda kogenud ning tundsin end mõlemal korral väga nõrgalt. Seda enam pani mind imestama, kuidas ta suutis kaks nädalat pärast haigust ringi astuda,» sõnas Rogan.

Stafülokokk ehk kobarkokk on grampositiivsete bakterite perekond. Stafülokokid võivad inimestel ja teistel loomadel põhjustada mitmesuguseid haigusi. Nad on tavalised toidumürgituse põhjustajad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles